Info bedrijven

Opleiden via het RTC biedt aangesloten leerbedrijven veel voordelen. Uw bedrijf is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor uw leerling.

Zelf leerlingen plaatsen in uw bedrijf?

De vraag naar goede en gemotiveerde vakmensen blijft groeien. Zij zijn onmisbaar voor uw bedrijf. Daarom is het goed om uw bedrijf aan te sluiten bij één van de opleidingsbedrijven van het RTC. Op deze manier kunt u leerlingen van het RTC plaatsen binnen uw bedrijf.

Hoe gaat het in z’n werk?

Deskundige en ervaren theoriedocenten en praktijkopleiders laten alle onderdelen van het vak aan bod komen, zodat uw bedrijf is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor de leerling. De BPV- (beroepspraktijkvorming) begeleiding ligt in handen van het RTC. Uw eigen praktijkopleiders hebben regelmatig contact met de praktijkopleider van het RTC over de voortgang van de leerling.

In geval van ziekte of uitval van de leerling betaalt uw bedrijf alleen de gewerkte uren. De risico’s van het werkgeverschap liggen bij het RTC. Net als de verantwoordelijkheden die werkgevers hebben wat betreft verzuimbegeleiding en loonbetaling. Het RTC zorgt ook voor de (volgens de wet en CAO) verplicht gestelde Persoonlijke Beschermingsmiddelen, kleding en cursussen. Met uitzondering van bedrijfsspecifieke vereisten.

Zodra de plaatsing van een leerling bij uw bedrijf definitief is, ontvangt u een bevestiging van plaatsing. Voor de dagen waarop een leerling daadwerkelijk bij het bedrijf werkt, brengt het RTC een tarief per uur in rekening. Dit tarief is gebaseerd op de (gemiddelde) loonkosten volgens CAO, beschikbare subsidies en fiscale maatregelen en mogelijkheden. Maar is ook gebaseerd op het stadium van de opleiding waarin de leerling zich bevindt. 

Hieronder staan de aangesloten bedrijven.

Uw bedrijf opgeven

Uw bedrijf aanmelden kan door hieronder uw e-mailadres achter te laten of zelf telefonisch contact op te nemen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Contact

Lidbedrijven

Om leerlingen in uw bedrijf te kunnen plaatsen dient uw bedrijf aangesloten te zijn bij één van de opleidingsbedrijven van het RTC. Hieronder staan de aangesloten bedrijven.

Besturen lidbedrijven

Hieronder een overzicht van de samenstelling van de diverse besturen. De besturen worden ondersteund door de administratie van het RTC en de door het bestuur van het RTC aangestelde manager.

HD
Harm Dries Voorzitter
HB
Hendrik Bouwmeester Penningmeester
JMK
Jan Maarten Kolenbrander Bestuurslid
MNB
Marc Nij Bijvank Bestuurslid
GZ
Gerko Zweers Bestuurslid
BJ
Bennie Jansen Bestuurslid
JG
Jurgen Grobbée Adviseur
MT
Michel Timmerman Bestuurslid
GP
Gerlo Prinsen Voorzitter
HH
Herjan Hakkers Penningmeester
FW
Frank Wiersma Bestuurslid
BJ
Bennie Jansen Voorzitter
PM
Peter Mulder Bestuurslid
AK
Alfred Kosse Bestuurslid
BN
Ben Nijkamp Bestuurslid
SS
Sander Schoemaker Penningmeester
EJ
Erdy Jansen Bestuurslid
RM
René Meijerink Voorzitter
AE
Anton Exel Penningsmeester
BH
Bas Herbrink Secretaris
GVM
Gert van Marle Bestuurslid