Info bedrijven

Opleiden via het RTC biedt aangesloten leerbedrijven veel voordelen. Uw bedrijf is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor uw leerling.

Zelf leerlingen plaatsen in uw bedrijf?

De vraag naar goede en gemotiveerde vakmensen blijft groeien. Zij zijn onmisbaar voor uw bedrijf. Daarom is het goed om uw bedrijf aan te sluiten bij één van de opleidingsbedrijven van het RTC. Op deze manier kunt u leerlingen van het RTC plaatsen binnen uw bedrijf.

Hoe gaat het in z’n werk?

Deskundige en ervaren theoriedocenten en praktijkopleiders laten alle onderdelen van het vak aan bod komen, zodat uw bedrijf is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor de leerling. De BPV- (beroepspraktijkvorming) begeleiding ligt in handen van het RTC. Uw eigen praktijkopleiders hebben regelmatig contact met de praktijkopleider van het RTC over de voortgang van de leerling.

In geval van ziekte of uitval van de leerling betaalt uw bedrijf alleen de gewerkte uren. De risico’s van het werkgeverschap liggen bij het RTC. Net als de verantwoordelijkheden die werkgevers hebben wat betreft verzuimbegeleiding en loonbetaling. Het RTC zorgt ook voor de (volgens de wet en CAO) verplicht gestelde Persoonlijke Beschermingsmiddelen, kleding en cursussen. Met uitzondering van bedrijfsspecifieke vereisten.

Zodra de plaatsing van een leerling bij uw bedrijf definitief is, ontvangt u een bevestiging van plaatsing. Voor de dagen waarop een leerling daadwerkelijk bij het bedrijf werkt, brengt het RTC een tarief per uur in rekening. Dit tarief is gebaseerd op de (gemiddelde) loonkosten volgens CAO, beschikbare subsidies en fiscale maatregelen en mogelijkheden. Maar is ook gebaseerd op het stadium van de opleiding waarin de leerling zich bevindt. 

Hieronder staan de aangesloten bedrijven.

Uw bedrijf inschrijven

Uw bedrijf aanmelden? Laat hieronder uw e-mailadres achter of neem telefonisch contact op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Contact

Bouw

RM
René Meijerink Voorzitter RTC Bouw
AE
Anton Exel Penningsmeester RTC Bouw
BH
Bas Herbrink Secretaris RTC Bouw
GVM
Gert van Marle Bestuurslid RTC Bouw
GZ
Gerko Zweers Bestuurslid RTC Bouw

Mechanische techniek

GP
Gerlo Prinsen Penningmeester RTC Mechanische Techniek
FW
Frank Wiersma Bestuurslid RTC Mechanische Techniek
JtN
Jan ten Napel Bestuurslid RTC Mechanische techniek

Installatietechniek

SS
Sander Schoemaker Penningmeester RTC Installatietechniek
PM
Peter Mulder Bestuurslid RTC Installatietechniek
AK
Alfred Kosse Bestuurslid RTC Installatietechniek
MH
Martin Hulsbeek Voorzitter RTC Installatietechniek
GB
Gerwin Bouwhuis Bestuurslid RTC Installatietechniek

RTC bestuur

JMK
Jan Maarten Kolenbrander Bestuurslid Stichting RTC Hardenberg
GZ
Gerko Zweers Bestuurslid Stichting RTC Hardenberg
MT
Michiel Timmerman Bestuurslid Stichting RTC Hardenberg
WK
Wim Kappers Penningmeester Stichting RTC Hardenberg
JB
Jeroen Broeknellis Voorzitter bestuur RTC

Lidbedrijven

Om leerlingen in uw bedrijf te kunnen plaatsen dient uw bedrijf aangesloten te zijn bij één van de opleidingsbedrijven van het RTC. Hieronder staan de aangesloten bedrijven.

Terug naar boven