Cursusaanbod

Naast het opleiden van leerlingen, kunnen aangesloten leerbedrijven ook bij het RTC terecht voor diverse cursussen en trainingen. De cursussen en trainingen zijn afgestemd en gebaseerd op de behoefte van het bedrijfsleven. 
 

Veiligheid

In samenwerking met ’t Web bieden wij VCA-, BHV- reanimatie- en veiligheidscursussen aan.
Bekijk het hele aanbod hier 
 

Bouw

Voor de bouwsector organiseert het RTC verschillende cursussen. Als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider of bedrijfsleider bouw je met deze cursussen aan je eigen talent. Er is veel mogelijk. Van functie specifieke opleidingen, tot persoonlijke ontwikkeling of korte cursussen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 
 

Praktische cursusvoorbeelden:

  • Luchtdicht bouwen
  • Bladlood verwerken
  • Veilig werken op hoogte

Houtsector

De timmer en meubel industrie, interieurbouw en de houthandel ondersteunen we op het gebied van praktische opleidingen. Het cursusaanbod bestaat uit arbo, veiligheid en gezondheid, communicatie en samenwerken, management, vakbekwaamheid kantoor, vakbekwaamheid productie en montagetechnieken. 
 
Ook is het mogelijk om via BKS (Branche Kwalificatie Structuur) uw personeel een deeltaak certificaat tot een volledig diploma erkend door de timmerindustrie of het ROC te laten behalen. Voor meer informatie zie:
 

Of vul het contactformulier in