Nieuwsoverzicht
2021-12-10

Vacature medewerker backoffice

 

Het Regionaal Techniek Centrum is op zoek naar een backoffice medewerker met administratieve en facilitaire werkervaring. Ben jij enthousiast en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor de details van deze leuke, veelzijdige en uitdagende functie.

 

Over de functie

Als backoffice medewerker ben jij samen met je collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor een efficiënte backoffice. Op het gebied van administratie en facility ben jij de verbindende schakel met het uitvoerend personeel.

 

Jij tilt onze schoonmaak- en catering programma naar een hoger niveau door het coördineren, uitvoeren en (door)ontwikkelen. Hiervoor zet je diverse registratie- en signaleringsmethoden op.

 

Je draagt de zorg voor een gedegen inkoopbeleid (backoffice en facilitair). Je verzorgt diverse administratieve taken en bewaakt de contracten en de gemaakte afspraken met diverse leveranciers. Je denkt mee en verzorgt de voordracht met betrekking tot het doorvoeren van verbeteringen en investeringen.

 

Daarnaast fungeer je als goede gastheer/gastvrouw en zorg je voor een adequate afstemming met medewerkers, partners (opleiders en lid bedrijven) en leveranciers. Je laat geen mogelijkheid onbenut het RTC te promoten, jij bent er trots op te werken bij de opleider voor technische vakmensen van de toekomst!

 

Dit vinden wij belangrijk

Als backoffice medewerker bij RTC is het belangrijk dat jij affiniteit hebt met onderwijs, jongeren en de techniek. Daarnaast heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben jij flexibel inzetbaar. Wij vragen niet iemand met een specifieke afgeronde opleiding, relevante werkervaring vinden wij belangrijker.

 

Wat bieden wij

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Flexibele uren inzet, 20-24 uur per week, dagelijks te verdelen; bij voorkeur in de ochtend
  • Een prima en marktconform salaris

 

Wie zijn wij

Regionaal Techniek Centrum is de opleider voor technische vakmensen op MBO niveau in de regio. Vanuit 2 locaties (Hardenberg en Nieuwleusen) wordt door middel van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) vakmensen opgeleid voor diverse bedrijven in de regio in de bouw- en schilderbranche, mechanische- en installatietechniek.

 

Technische vakmensen opleiden, dat is wat wij doen!

 

Enthousiast geworden?

De werving en selectie wordt verzorgd door DION HR Advies. Stuur je CV + een korte motivatie bij voorkeur per e-mail naar recruitment@dion.nl

 

Mocht je vakinhoudelijke vragen hebben, neem dan contact op met Arjan Jansen via 0523 264 403

 

Wij kijken uit naar jouw reactie!