Nieuwsoverzicht
2021-09-28

Innofuture Hardenberg

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november vindt voor de eerste keer Innofuture in Hardenberg plaats in de evenementenhal Hardenberg. Een groot evenement waar op een speelse manier techniek en innovatie tot leven komt.

De vrijdag is gereserveerd voor groep 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Hardenberg en Ommen. De zaterdag is voor iedereen (gratis) toegankelijk.

Tijdens Innofuture Hardenberg duiken bezoekers in de wereld van techniek en innovatie. Hierbij staan zelf ontdekken, ervaren en doen voorop.

 

Er wordt een breed programma aangeboden waarbij uiteenlopende thema’s rondom techniek aan bod komen. Van elektro/installatietechniek, bouw, verspanen en zelf een lasje leggen tot programmeren, virtual reality ervaren en aan de slag gaan met robots, drones, energie en chemie.

 

Het evenement wordt ingericht met stands, in één van de hallen richt het RTC verschillende doe-pleinen in en (mini) workshops waar ‘de handen uit de mouwen’ worden gestoken. De 7 werelden van techniek nemen een centrale plaats in.

 

Meer informatie vind je op de website