Nieuwsoverzicht
2020-10-26

Cursusaanbod RTC

Naast het opleiden van leerlingen, kunnen aangesloten leerbedrijven ook bij het RTC terecht voor diverse cursussen en trainingen. De cursussen en trainingen zijn afgestemd en gebaseerd op de behoefte van het bedrijfsleven.

Veiligheid
In samenwerking met`t WEB Opleidingen en Adviezen organiseert RTC voor de aangesloten leerbedrijven veiligheidsopleidingen. De opleidingen als bijvoorbeeld VCA-, BHV- reanimatie- en veiligheidscursussen worden gegeven op de locaties van het RTC in Hardenberg en Nieuwleusen.

Bouw
Voor de bouwsector organiseert het RTC verschillende cursussen. Als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider of bedrijfsleider bouw je met deze cursussen aan je eigen talent. Er is veel mogelijk. Van functie specifieke opleidingen, tot persoonlijke ontwikkeling of korte cursussen.
Praktische cursusvoorbeelden:
•Luchtdicht bouwen
•Bladlood verwerken
•Veilig werken op hoogte
 
Houtsector
De timmer en meubel industrie, interieurbouw en de houthandel ondersteunen we op het gebied van praktische cursussen. Het cursusaanbod bestaat uit arbo, veiligheid en gezondheid, communicatie en samenwerken, management, vakbekwaamheid kantoor, vakbekwaamheid productie en montagetechnieken.


Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden