Uitvoerder bouw/infra

Na het afronden van deze niveau 4 opleiding ben je uitvoerder op de bouwplaats en weet je veel van constructies, mechanica, bouwmethodes en bouwplaatsinrichting. Je bent vooral bezig met het voorbereiden van een bouwproject en het organiseren en bewaken van de uitvoering ervan. Je werkt vaak op verschillende bouwlocaties. De opleiding duurt 2 jaar. 

Uniek aan deze opleiding zijn de extra modules calculatie, communicatie en planningsleer. Deze extra lessen volg je tijdens de reguliere opleiding. Met deze modules ben je nog aantrekkelijker voor het bedrijfsleven.

Is dit beroep iets voor jou?

Een leidinggevende functie op de bouwplaats, lijkt jou dat wat? Dan is de opleiding Uitvoerder Bouw/Infra iets voor jou! Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het bouwproject. Medewerkers op het project horen van jou wat ze moeten doen. Je zorgt ervoor dat er genoeg materiaal en gereedschap is op de bouwplaats. En als er iets misgaat, los je het op. Een afwisselende en verantwoordelijke baan waarin je veel regelt en vooruitdenkt. 

Niveau & vooropleiding

De opleiding Uitvoerder bouw/infra is een niveau 4 opleiding.

Voor deze opleiding heb je één van de volgende diploma’s of bewijzen nodig:
- diploma Allround Timmerman, niveau 3
- diploma Allround Metselaar, niveau 3

Opleidingskosten

Voor de opleiding Uitvoerder bouw/infra heb je een aantal theorieboeken en licenties nodig. Bij aanmelding bekijken we samen wat je al hebt en wat er nog moet worden gekocht. Als je nog geen 18 jaar bent hoef je geen cursusgeld te betalen.

Meld je aan voor deze opleiding >>

 

Inschrijven

Heb je een opleiding gevonden die bij jou past? Schrijf je vandaag nog in en dan zien we je binnenkort in Hardenberg of Nieuwleusen.

Inschrijven

Dagje meelopen?

Liever eerst een dagje meelopen voordat je een keuze maakt? Dat kan! Volg lessen van de opleiding waar je interesse in hebt.

Contact

Terug naar boven