Nieuwsoverzicht
2021-12-17

Vacature manager Mechanische Techniek

Binnen RTC Mechanische Techniek is door groei van het aantal leerlingen en de ambitie om het opleidingsprogramma te ontwikkelen, ruimte ontstaan voor een manager. Lees verder voor de uitgebreide vacaturetekst. 

Technische vakmensen opleiden, dat is wat wij doen!

 

Regionaal Techniek Centrum is de opleider voor technische vakmensen op MBO niveau in de regio. Vanuit 2 locaties (Hardenberg en Nieuwleusen) wordt door middel van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) vakmensen opgeleid voor diverse bedrijven in de regio in de bouw- en schilderbranche,  mechanische- en installatietechniek.

 

Voor onze afdeling Mechanische Techniek ( Hardenberg ) zijn wij op zoek naar een:

 

AFDELINGSMANAGER

 

Als afdelingsmanager ben jij de verbindende en uitvoerende schakel tussen het bestuur, directie en de afdeling en verantwoordelijk voor het operationele en tactische reilen en zeilen van de afdeling Mechanische Techniek. Jij geeft uitvoering aan het beleid door te werken vanuit het operationele plan die jij jaarlijks in samenwerking met jouw team maakt. Dit doe jij binnen een financieel kader waar genoeg ruimte is voor jouw eigen werkwijze, maar altijd met focus op kwaliteit en duurzame in- en uitstroom van toekomstige vakmensen in de Mechanische Techniek.

 

In deze veelzijdige en uitdagende functie houd jij dagelijks bezig met het aansturen van instructeurs en praktijkonderwijs gevende docenten en met het (door)ontwikkelen van het praktijkonderwijs. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de instroom van voldoende en gemotiveerde leerlingen. Door op een proactieve wijze nauwe contacten te onderhouden met Primair- en Voortgezet Onderwijs en het MBO, de leden en hun leermeesters. Jij promoot het RTC in de breedste zin van het woord!

 

Daarnaast speel jij een belangrijke rol in het creëren van een positieve werksfeer waarbinnen medewerkers en leerlingen prettig kunnen werken, goede prestaties worden behaald en omzet- en doelstellingen worden gerealiseerd. Dit door te zorgen voor een goede samenwerking met de backoffice van het RTC, het bestuur, de leden en de stakeholders. Bouw met ons mee aan een toekomst bestendig RTC.

 

Wat wij belangrijk vinden

Om goed leiding te geven, vinden wij het belangrijk dat jij al enige ervaring hebt opgedaan in het (middelbaar) beroepsonderwijs bij voorkeur in een leidinggevende functie. Jij hebt affiniteit met onderwijs, jongeren en de Mechanische Techniek. In deze functie werk je veel samen met diverse afdelingen en mensen, daarbij zijn goede en heldere communicatieve vaardigheden van groot belang. Overige competenties die wij belangrijk vinden: nauwkeurig, goede planningsvaardigheden en goed in het signaleren en analyseren van problemen. Jij bent flexibel en kan je goed staande houden in een constant bewegende omgeving.

 

Herken jij je je hierin?

DION HR Advies verzorgt voor ons de werving en selectie. Stuur je CV + een korte motivatie bij voorkeur per e-mail naar recruitment@dion.nl voor 15 januari 2022.

 

Wij bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Een werkweek van 32-36 uur per week, afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft.
  • Op basis van jouw kennis en vaardigheden een prima en marktconform salaris
  • Voldoende vrijheid en ruimte om jezelf en de afdeling te ontwikkelen

 

Wil je meer weten over vacature?

Onze directeur, Arjan Jansen staat je graag te woord! Hij is te bereiken via 0523 264 403 of per e-mail a.jansen@rtc-hardenberg.nl